top of page

1Вересня - День знань

1 вересня – справжнє свято для всіх дітлахів. Засмаглені, оздоровлені, веселі, з осінніми букетами поспішають вранці до дитячого садка. Привітливі вихователі зустрічають їх посмішкою, співбесідою про сьогодення.

Убравшись в українські костюми, діти з квітами вишикувалися перед дитячим садочком. Пролунав шкільний дзвоник – він сповіщав усім, що в садочку розпочинається святто-квест під відкритим небом «День знань, без повчань». На це свято завітала Фея здоровья піклуючись про всіх, нагадала правила вірусної безпеки. А коли біля дітей з′явився Короновірус – діти не мешкаючись забризкали його антисептиком.

Подорожуючи казковою країною, у дітей були ще зустрічі з Домісолькою, яка принесла з собою веселу пісеньку про дитсадок. З веселим свистом поспішав на свято Світлофор Моргайко, щоб нагадати про правила вуличного руху. Дуже привабив дітей сильний Супермен, який вправно робив разом з дітьми ранкову зарядку і наголосив, щоб бути здоровим - треба займатися спортом. І останній гість клоун Веселун приніс дітям сюрпризи: повітряні кульки, розфарбуйки, цукерки і троянди з тістичка.

Свято створило дітлахам чудовий настрій!

Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page