top of page

Територіальне методичне об′єднання вихователів дошкільних груп закладів дошкільної освіти та НВК


16 грудня 2021 року в онлайн-форматі пройшло територіальне методичне об’єднання вихователів дошкільних груп закладів дошкільної освіти та НВК на тему: «Застосування інтерактивних методів роботи у вихованні та підготовка дітей з особливими потребами до інтеграції в суспільстві».

В ході практичного блоку учасники переглянули інтегроване заняття з використанням інтерактивних методик з дітьми молодшої інклюзивної групи на тему: «Скринька казок», яке підготувала вихователь Вовчанського ЗДО (ясла-садка) № 1 Вовчанської міської ради Чугуївського району Харківської області Пономарьова І. М. Вихователь поділилася з колегами власним досвідом роботи щодо використання інтерактивних технологій розвитку мовлення дошкільників.

Про сучасні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами та інклюзивну компетентність педагога розповіла керівник методичного об'єднання Солдаткіна Н. Л. Вчитель-логопед Карпенко О. С. ознайомила учасників з рекомендаціями «Як розпізнати схильність до дислексії в дошкільників».

Згідно плану ТМО з відео-презентацією «Використання арт-терапії в роботі з дітьми з особливими потребами» виступила практичний психолог Дерев'янко С. В.

Педагоги, які постійно працюють над професійним вдосконаленням з даної проблеми через використання різних форм роботи, активно ділилися своїми напрацюваннями.








Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page