top of page

Тематичні зустрічі за круглим столом


30.03.2017 року в нашому садочку відбулися загальні батьківські збори «Тематичні зустрічі за круглим столом». Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу і в групі, і в садочку взагалі. Збори були незвичайними, на запрошення адміністрації до дитячого садка завітав мер міста Вовчанська Шевченко В.С. та запрошені мешканці прилеглого до дитсадка мікрорайону.

Основними питаннями під час проведення загально садових зборів були:

1. Музична презентація вихованців ДНЗ

2. Виступ Вовчанського міського голови Шевченка Володимира Сергійовича, який у формі діалогу розповів про проекти та їх практичне втілення як міста так і окремо мікрорайону, в якому знаходиться дитячий заклад. Детально зупинився на проблемах нашого закладу, були намічені шляхи реалізації реконструкції садка. Змістовно відповів на всі запитання батьків та мешканців мікрорайону.

3. Медична сестра Головятинська Ольга Миколаївна ознайомила батьків з санітарними вимогами до дітей, що вперше приходять до ДНЗ та нагадала про правила гігієни, довела до відома батьків результати поглибленого медичного огляду, який пройшов 29.03.2017 року у приміщенні ДНЗ.

4. Завідувач ДНЗ Плужнікова Лариса Миколаївна в індивідуальній формі відповіла на питання батьків, стосовно навчально-виховного процесу та вирішенню господарчих потреб закладу.

У кінці зустрічі завідувач подякувала батькам за небайдуже ставлення до проблем дитячого садка та висловила упевненість, що вони і надалі не будуть шкодували сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху в спільній справі – вихованні успішної особистості. Також зачитала інформацію про популяризацію нашого дошкільного закладу серед батьківської громадськості:

На дворі ранок…Чути спів вранішнього соловейка, чи то гримає осіннє небо, чи виє біла віхола, чи бринить тихим співом струмок, та все одно відкриває свої двері наш садок. Ось і Ви привели свого малюка рано – вранці, десь о восьмій годині, до рідного дитячого садочка «Сонечко».

Зайшовши на територію – озирніться навколо… Що Ви бачите?…чисте подвір’я, доглянуті клумби, вибілені бордюри, робітник з поточного ремонту поспішає порадувати дітлахів поновленими, відремонтованими спорудами для ігор на ігрових майданчиках. Відчиняємо двері, – а тут вже давно кипить робота. Навколо все сяє чистотою, на кухні готуються смачні страви. Завгосп оглядає господарство та дає важливі вказівки та настанови обслуговуючому персоналу на день, праля пере та прасує дитячу білизну. В прибраній, провітреній групі вже чекає вихователь і з приємною посмішкою подає малюку руку: «Доброго ранку! Заходь!» А тим часом в групі вже все готове до заняття. Ось і помічник вихователя зустрічає Вас у коридорі – ошатний, прибраний. До групи йде медична сестра в білому халаті, щоб відмітити дітей та пересвідчитись, чи усі здорові та як себе почувають. Вихователь розпочинає ранкову гімнастику, музичний керівник грає веселеньку мелодію. Практичний психолог готує атрибути для розвиваючого заняття з дітлахами, вчитель - логопед працює в кімнаті корекційної роботи з дітьми, які мають вади мовлення. Вихователь – методист поспішає обійти усі групи, щоб перевірити готовність вихователів до занять та дати поради. У своєму кабінеті завідувач вирішує важливі питання сьогодення дошкільного закладу – спілкується з батьками, приймає нових вихованців.…

Ви поспішаєте на роботу, а тут – вже давно всі працюють. Звісно, що працюватиметься Вам спокійно, адже Ви знаєте: дитина Ваша в надійних руках, буде доглянута, нагодована, з нею пограються та всього навчать привітні, добрі, освічені працівники дитсадка…

Вся наша праця для Вас та Ваших дітей.

Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page