top of page

Методичне об'єднання вихователів груп раннього віку
























На сучасному етапі вже ні в кого не викликає сумніву те, що впровадження в освітній процес інформаційно-комунікаційних технологій сприяє підвищенню його якості. За короткий час ІКТ стали невід'ємною складовою навчально-виховного процесу закладів освіти усіх освітніх рівнів, а відтак кожен педагог повинен володіти ними, вільно використовуючи у своїй діяльності.

На базі Вовчанського ДНЗ (ясел-садка)№1 Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області (завідувач Плужнікова Л. М.)

24 листопада 2016 року проведено засідання районного методичного об'єднання вихователів груп раннього віку на тему: «Використання ІКТ – технологій в роботі з малюками». Проведення методичного об'єднання мало на меті продовжувати удосконалювати педагогічну компетентність у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ); підвищувати інформаційну культуру; сприяти підвищенню рівня мотивації до оволодіння ІКТ.

Учасники методичного об'єднання переглянули інтегроване заняття з дітьми раннього віку на тему: «Хмарка крапельки зронила, хмарка землю напоїла», на якому було представлено успішний досвід упровадження інформаційних технологій в освітній процесс. Надзвичайно цікаве заняття провела Дудка Ольга Григорівна, вихователь Вовчанського ДНЗ (ясел-садка)№1. На цьому занятті було чому повчитися усім, оскільки вихователь продемонструвала володіння методикою роботи з дітьми раннього віку на високому рівні.

Під час теоретичної частини роботи методичного об'єднання вихователі мали можливість активно приймати участь в проведенні дискусії «Позитивні та негативні сторони ІКТ - технології», співпрацювали один з одним, яскраво виражаючи свої емоції та почуття.

Майстер-клас «Технологія створення інтерактивних дидактичних ігор у програмі Microsoft Power Point засобами перемикачів» провела Солдаткіна Н. Л., керівник РМО вихователів груп раннього віку, вихователь-методист Вовчанського ДНЗ (ясел-садка) №1, з метою навчити педагогів технології створення інтерактивних дидактичних ігор для малюків.

Проведення РМО вкотре довело, що це одна з найефективніших форм роботи з педагогічною громадськістю, що дозволяє підтримувати у вихователів дух творчості, прагнення до пошуку, збагачує педагогічними знахідками.


Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page