top of page

Ювілей дитячого садочка



2 червня 2016 року у Вовчанському дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) №1 відбулося святкування 45-річного ювілею від Дня заснування закладу.

Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Серце кожного, хто хоча б раз завітав до нашого садочку, відчуло любов і затишок, добро і щирість, які тут панують повсюди. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

Вони до діточок приходять не на службу,

На добру зустріч з нашим майбуттям.

Вони несуть щодня любов і дружбу

І просто віддають своє життя!

А скільки поколінь вихованців люблячі та турботливі педагоги виплекали й відкрили їм двері у широкий світ – уже й не злічити! Адже дошкільному навчальному закладу виповнилося 45 років!

День народження – це особливий день, сповнений вітань, подарунків, щирих побажань, очікування дива. Концерт, приурочений даті, колектив підготував з притаманною йому творчою винахідливістю. 45-річну історію закладу відтворили завдяки старим фотографіям, які зберігаються в архіві садочку. Гості мали змогу оглянути естетично оформлену виставку «Руками творяться дива», на якій були представлені спільні вироби дітей та їхніх батьків.

Успішному проведенню свята сприяли навіть погодні умови: промайнули по небі хмари і засяяло тепле, лагідне сонечко. Розпочали свято піснею, написаною вихователями садочка «Наш садочок – «Сонечко». Вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися за декілька років перебування у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики. На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям.

У дитячому садку пам'ятають тих, хто раніше працював у ньому і присвятив себе вихованню дітей. Працівники та вихованці щиро вітали ветеранів праці, а сивочолі ветерани не стримували сльози спогадів про минулі роки своєї молодості.

Особливі і теплі слова подяки за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей, ветеранам праці та колективу висловила завідувач ДНЗ № 1 Плужнікова Лариса Миколаївна.

Привітати дошкільний заклад завітали голова Вовчанської державної адміністрації Мірошник В. М., голова Вавчанської міської ради Шевченко В. С., начальник відділу освіти Вовчанської районної державної адміністрації Бережний А. М., голова Вовчанської районної профспілки працівників освіти Бородавка В. С., представники ПАТ ВАЗ «Агрегатний завод», депутати Вовчанської міської ради Коростиченко І. А. та Крушедольський К. М., керівник громадської приймальні «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Яковенко С. І., спонсори дитячого садка Трегуб Є. М. та Григорян З. С., директор Вовчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Іващенко Л. В., які від щирого серця слали свої найкращі побажання та вручили цінні подарунки для дітей садочка.

Напередодні свята в гостях у маленьких вихованців дитячого садочка №1 «Сонечко» побув депутат обласної ради В. В. Панов. Хлопчики і дівчатка в цей час перебували на ігровому майданчику, на відкритому повітрі отримали від нього гарний подарунок – театралізовані маски – реквізит для підготовки спектаклів. Треба було бачити, з яким захопленням та блиском в очах дітлахи кинулися приміряти цей реквізит, втілюючись у лисичок-сестричок, вовчиків-братиків та інших персонажів. А керівник громадської приймальні народного депутата України Д. О. Шенцева Шевченко Т. М. вручила дітям сертифікат на відвідування вистави «Золоте курча» Харківського театру для дітей та юнацтва (ТЮЗ).

Звичайно ж, не обійшлося без нагород. Працівники закладу були відзначені Грамотами Вовчанської міської ради та вовчанської районної профспілкової організації працівників освіти і науки України за невтомну працю, терпіння, любов до малюків, щирість почуттів та відданість рідному садочку.

Колектив у садочку творчий і працелюбний, тому і танок від працівників закладу з ляльками-оберігами був незвичайний. Кульмінацією цього заходу став спільний флешмоб вихователів та діточок «Маленькі зірочки», що сприяв піднесеному настрою всіх присутніх.

Тож свято вдалося на славу. Іменинний торт-сюрприз підкреслив, що життя, а саме в нашому садочку «Сонечко» – прекрасне! Атмосфера свята була наповнена позитивом, що передує вибуху феєрверку яскравих емоцій!



Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page