top of page

Районне методичне об’єднання вихователів груп раннього віку

6 грудня 2018 року на базі Вовчанського ДНЗ (ясел-садка) № 1 відбулося засідання районного методичного об’єднання вихователів груп раннього віку з проблеми організації театралізованої діяльністі як засобу розвитку творчих здібностей дітей раннього віку.

У ході зустрічі педагоги ознайомилися із досвідом роботи вихователя Дудки Ольги Григорівни щодо створення умов організації театралізованої діяльності в групі раннього віку. Вихователь також поділилася з присутніми родзинками з практики роботи щодо створення педагогічних умов для виникнення ігор за змістом відомих творів дитячої художньої літератури та фольклору, зосередила увагу колег на використанні різних видів театру в роботі з малюками. Учасники засідання переглянули інтегроване заняття з пріоритетом художньої літератури та ігрової діяльності на тему: «Сорока-ворона».

Керівник методичного об’єднання Солдаткіна Наталя Леонідівна підготувала відеопрезентацію «Особливості застосування театралізованої діяльності в групах раннього віку». Учасники районного методичного заходу оглянули виставку, на якій було представлено різні види театру.

Цікавим був майстер-клас «Пальчикові іграшки — персонажі театру на долоні», під час якого всі учасники мали можливість власноруч виготовити персонажів пальчикового театру з фетру.

На завершення було проведено вправу «Ланцюжок компліментів», під час якої педагоги поділилися своїми враженнями від методичного об’єднання та дійшли спільного висновку, що театралізована діяльність – це одна із провідних ліній у вихованні всебічнорозвиненої особистості та один із ефективних засобів розвитку художньо-творчих здібностей дошкільника.

Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page