top of page

Районне методичне об’єднання вихователів дошкільних груп

08 лютого 2018 року у Вовчанському ДНЗ (яслах-садку) №1 Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області (завідувач Плужнікова Л. М.) відбулося методичне об’єднання вихователів дошкільних груп району. Усі присутні працювали над темою «Використання мнемотехніки у розвитку зв'язного мовлення дітей дошкільного віку». Керівник методоб’єднання Солдаткіна Н. Л. акцентувала увагу на актуальністі цієї теми, наголосивши, що мнемотехніка ефективно допомагає розв’язати зазначені проблеми завдяки формуванню відповідних навичок, творчому підходу та створенню ситуації успіху, що є найдоцільнішою мотивацією процесів ефективного навчання.

Перегляд відкритого заняття з розвитку мовлення з використанням мнемотаблиць на тему: «Зима-чарівниця» у старшій групі № 3, проведене вихователем Пономарьовою І. М., залишило море вражень і позитивних відгуків. Під час проведення майстер-класу «Використання мнемотехніки для запам’ятовування та відтворення текстів у дітей старшого дошкільного віку» панувала атмосфера співтворчості та пошуку, ініціативи та відкритості.

Слухачі методичного об’єднання були активними учасниками дискусії: «Мнемотехніка – технологія ефективного засвоєння інформації в умовах сучасної освіти» під керівництвом вихователя-методиста Солдаткіної Н. Л.

На завершення учасникам були роздані матеріали по впровадженню даної технології в практику роботи з дошкільниками.

Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page