top of page

Реалізація міні-проекту «Дитсадок мій дім - буде затишно у нім!»


Дитячий садок – це той світ, в якому дитина проживає найважливіший період свого розвитку, становлення, і від того, які будуть умови залежить не тільки майбутнє дитини, а й майбутнє родини і всієї країни. Турбота дорослих - це успішний розвиток дітей, а разом - це запорука щасливого майбутнього.

Ініціативна група батьків вихованців нашого дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 1 приймала участь в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «РАЗОМ В МАЙБУТНЄ» і була визнана переможцем.

Метою проекту було створення умов для модернізації навчально-виховного процесу, повноцінного розвитку дошкільнят та забезпечення ефективного і комфортного перебування дітей у дитячому садку.

Завдання міні-проекту: заміна меблів та оновлення м’якого інвентарю.

Завдяки успішній реалізації міні-проекту «Дитсадок мій дім - буде затишно у нім!» вирішились проблеми щодо облаштування дитячого садка сучасним твердим та м’яким інвентарем. Сьогодні діти мають змогу знаходитись в кращих умовах. Дбайливе ставлення та увага, комфортні умови навчання та виховання сприятимуть тому, що батьки обиратимуть саме наш дошкільний навчальний заклад!

Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page