top of page

Екскурсія в бібліотеку

9 червня 2017 року діти старших груп «Калинонька» і «Веселка» Вовчанського ДНЗ (ясел-садка) № 1 відвідали Вовчанську центральну районну бібліотеку для дітей. З самого ранку малюки були в очікуванні екскурсії. Підвіз дітей до бібліотеки був організований начальником відділу освіти Вовчанської районної державної адміністрації Андрієм Миколайовичем Бережним, за що діти та працівники дошкільного закладу дуже вдячні.

На порозі бібліотеки дітей зустрічала провідний бібліотекар Ірина Василівна Гаврюшенко, яка гостинно запросила до читального залу. Вона ознайомила присутніх з інформацією щодо існування бібліотеки, яка є великим сховищем для книг. Дошкільнята дізналися про роботу бібліотекарів і про те, як створюються книжки. Що в бібліотеці є книги на будь-який смак: вірші та казки, альбоми з картинками та журнали, книги про тварин та про пригоди, дуже корисні – словники та довідники, найкорисніші книги – енциклопедії. Дітям дозволили пройтися між довгими-довгими рядами книжкових полиць, які простягаються наче вулиці. Бібліотекар допомагає знайти в такому місці відповідну книгу.

Бібліотекар для спілкування із малюками вибрала твори Василя Олександровича Сухомлинського, які виховують у дошкільнят моральні почуття та почуття бережного відношення до природного оточення. А ще діти дізналися про життєвий шлях великого педагога та письменника, який віддавав своє серце дітям.

Діти отримали задоволення від екскурсії, побажали стати активними читачами та покидали бібліотеку у піднесеному настрої.

Колектив Вовчанського ДНЗ (ясел-садка) № 1 вдячний за допомогу у проведенні екскурсії працівникам бібліотеки та районному відділу освіти.

Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page