top of page

Методичне об’єднання для вихователів дошкільних навчальних закладів та НВК району


12 квітня 2017 року на базі Вовчанського ДНЗ (ясел-садка) №1 відбулося методичне об’єднання для вихователів дошкільних навчальних закладів та НВК району на тему: «Мовленнєвий розвиток дошкільників в контексті Базового компонента дошкільної освіти».

Засідання проведено з метою підвищення професійної компетентності педагогів, вдосконалення педагогічної майстерності, надати змогу вихователям різнобічно та поглиблено розглянути окремі напрямки організації роботи з дітьми по даному питанню.

У практичному блоці учасники методоб'єднання переглянули інтегроване заняття з елементами навчання грамоти в середній групі №6 на тему: «Що потрібно для здоров'я», яке провела вихователь Трубчанінова Н. О. та заняття з навчання елементам грамоти в старшій групі №5 на тему: «У пошуках Весни» - вихователь Чернявська О. А.

В теоретичній частині вихователям було запропоновано переглянути презентацію на тему: «Зміст та форми мовленнєвого розвитку дошкільників відповідно освітньої лінії «Мовлення дитини» Базового компоненту дошкільної освіти. Навчання грамоти в умовах дошкільного закладу», яку підготувала вихователь-методист Вовчанського ДНЗ (ясел-садка)№1 Солдаткіна Н. Л. а також прийняти участь в педагогічному тренінгу «Розвиток творчих здібностей педагогів», який провела керівник методичного об'єднання Хмельова Л. М. Своїм досвідом про послідовність навчання дітей 5го та 6го року життя елементам грамоти поділилася вихователь середньої групи Трубчанінова Н. О. Учасники отримали загальні рекомендації щодо навчання дітей елементам грамоти. Це дало їм змогу доповнити та систематизувати свої знання з даного питання.

В кінці засідання вихователі переглянули виставку новинок методичних джерел. Зустріч пройшла плідно та цікаво.

Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page