top of page

Випускний бал в дитячому садку






















Випускне свято в дитячому садку це знаменна подія не тільки для дітей, а й для їх батьків. Перший випускний у життя - це завжди хвилююче.


Все починається в житті з малого,

З зернини - хліб, з промінчика зоря.

А ти почав свою дорогу

із нашого дитячого садка!

Не так давно батьки принесли діток до садочка, довірили нашому колективу найцінніший скарб - свою малечу. Минуло кілька років... І ось він результат - вже дорослі, розумні, творчі, виховані громадяни, наше майбутнє!

23 травня пройшов випускний ранок в групі № 4 Вовчанського ДНЗ (ясел-садка) № 1. Випускне свято, організоване у стилі ретро стало оригінальним, колоритним, цікавим для дітей і дорослих. Яскраві костюми й зачіски, "зіркові" гості, а саме прихід Чарлі Чапліна, джазова музика, нетрадиційні номери були яскравими моментами свята, викликавши особливий інтерес у глядачів.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!

Ми щиро бажаємо нашим випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. Випускаючи в небо повітряні кульки, діти загадали бажання і ми сподіваємося, що всі вони здійсняться.





Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page