top of page

Методичне об'єднання вихователів груп раннього віку


Повноцінний фізичний розвиток дітей залежить від правильної організації їхнього рухового режиму, починаючи з раннього віку. Розуміючи це, педагоги нашого дошкільного закладу приділяють значну увагу руховій діяльності наймолодших вихованців не лише на фізкультурних заняттях, а й під час ігор, прогулянок, дозвілля тощо.

23.04.2015р. на базі Вовчанського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) №1 Вовчанської міської ради Вовчанського району Харківської області відбулося засідання методичного об'єднання вихователів груп раннього віку району на тему: «Сучасні підходи до організації роботи в дошкільному закладі щодо збереження здоров'я дітей раннього віку та безпеки життєдіяльності».

Першочерговими завданнями даного районного методичного об'єднання було:

  • створення оптимальних умов для ефективної роботи педагогів відповідно до Базового компонента дошкільної освіти;

  • розширення знань педагогів про різні здоров'язбережувальні технології та особливості їх використання під час організації прогулянок з дітьми раннього віку;

  • підвищення фахової компетентності педагогів;

  • формування практичних навичок роботи; збагачення ефективними методами й прийомами зміцнення фізичного та психічного здоров'я дітей.

Учасники методичного об’єднання за круглим столом обговорювали проблему співпраці дошкільного навчального закладу з сім’єю щодо створення здоров'язбережувального середовища; приймали активну участь в інтерактивних іграх. Вихователь Кузьміна Г. В. показала прогулянку з дітьми раннього віку на тему: «Подорож до весняного лісу», де запропонувала малятам широке коло різноманітних форм фізкультурно-оздоровчої роботи, в результаті чого прогулянка була насиченою, активною, цікавою і розвивальною.

Керівник методичного об’єднання Солдаткіна Н. Л. надала методичні рекомендації щодо організації прогулянок з дітьми раннього віку в дошкільному закладі; розкрила особливості фізкультурно-оздоровчої роботи на свіжому повітрі; познайомила з досвідом роботи найкращих дошкільних закладів області.

Вихователі району подякували за цікаву зустріч та побажали творчих успіхів у професійній діяльності.

Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page