top of page

День захисту дітей

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Діти – це світлі промінчики надії для батьків, в яких вони бачать здійснення своїх мрій і сподівань. Вони – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від дорослих залежить, яким буде становлення цих дітей, як складеться їхня доля.

Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої

родини і рідний край. День захисту дітей – це не тільки веселе свято для

самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права

малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися займалися улюбленою

справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї

країни.

30 травня 2019 року у Вовчанському дошкільному навчальному закладі

(ясел-садку) №1 відбулося святкування Дня захисту дітей. Розпочалося свято ранковою гімнастикою «Відважні моряки». Надалі дітей чекало музичне дійство «Щоб сонцю і квітам всміхалися діти!»(за сценарієм музичного керівника Дерев*янко Л.І.). Діти танцювали, співали, декламували вірші, виконували різні завдання. Глядацьку підтримку учасникам святкової розваги забезпечували найменші вихованці закладу, працівники та батьки.

Вихованці з великим задоволенням приймали участь у конкурсі малюнків на асфальті «Стежинами рідного краю», у конкурсі малюнків на кульці «Веселі кульки – вередульки», малюки грали з мокрим піском «Маленькі архитектори».

Фінальним акордом свята стала проведене в другу половину дня театралізоване дійство «Чарівний казанок» автор Алла Мігай.

Ось так цього дня весело, змістовно і відпочили, і позмагалися, і погралися наші малюки! В подарунок діти отримали фрукти, солодощі і безліч позитивних емоцій від свята.

Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні.

Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті.

Події
Останні пости
Архів
Пошук за тегами
bottom of page